dimecres, 2 de novembre del 2016



22 de novembre de 2016

Reunió Pedagògica


L'Escola convoca a les famílies a una reunió el proper dimecres 7 de desembre i el dimecres 14 de desembre a les 19h a l'Escola Les Passeres per parlar de temes pedagògics. En aquesta reunió s'aprofitarà per explicar el nou currículum, la nova ordre d'avaluació, exposar amb més detalls el projecte de direcció i diferents aspectes importants en relació la línia pedagògica de centre.

Esperem la vostra participació a la reunió.



16 de novembre de 2016

Si vols veure la imatge més gran cliqueu sobre aquesta

Teniu ganes de passar bones estones aquest Nadal? Doncs, no us ho penseu més i veniu a compartir els dies més màgics de l'any amb nosaltres!


Iniciem el període d'inscripció dels Tallers de Nadal

INFORMA'T i APUNTA'T: ampacastelloli@hotmail.com


Teniu temps fins als 12 de desembre! 

Us hi esperem!









11 de novembre de 2016

Bon dia famílies, 


Com en darrers cursos, l'Escola Les Passeres col·labora en una campanya de recollida de roba usada i calçat, en aquest cas, gestionada per la Fundació GLORR
Avui divendres 11 de novembre repartirem les bosses que podeu utilitzar per posar-hi la roba usada i el calçat. A partir del proper dimecres podeu portar-les a l'escola, la fundació vindrà a recollir la roba i calçat el divendres a la tarda.


Agraïm la vostra participació!



02 de novembre de 2016

CONCURS DE MONIATOS DISFRESSATS

Els nostres fills i les nostres filles una vegada més han creat moniatos divertits, simpàtics, terrorífics, herois...i han demostrat que són uns/es artistes utilitzant el moniato, la patata i material reciclat o reutilitzat. 

Bravo!!! 

Si vols veure la imatge més gran cliqueu sobre aquesta



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada